En-skulder Ermeløse Påskelilje Chiffon Ballkjoler

Pris:NOK1527.7Modell: KK3273         

Legg i handlekurv:

  • Beskrivelse
  • Farge Tabeller
  • Størrelse Tabeller
  • Måleveiledning
  • Frakt Guide
  • Vurderinger

Beskrivelse

Stoff: Chiffon
Farge: Påskelilje
HALSKANT: En-skulder
Silhouette: Skjede / kolonne
Erme: Vest
Hemline / tog: Gulv-lengde
Vennligst merk: Hos sozudo.no, er hver kjole laget fra bunnen av beregnet på kundens spesifikasjoner. For øyeblikket trenger vi 8-12 dager for bryllupsfest kjoler, kjoler for spesielle anledninger, og kjendis kjoler, og 10-15 dager for brudekjoler. Takk for din tålmodighet.
..................................................................................................................................................................................................................
Før din ordre sendes, må sozudo.no behandle din bestilling og gå gjennom alle dine varer i forhold til vår strenge kvalitetskontroller. På grunn av dette, er total leveringstid annerledes enn kun leveringstiden alene.
Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid
Behandlingstid
Behandlingstiden er 8-12 dager for bryllupsfest, Spesielle anlednigner og kjendis kjoler, og 10-15 dager for brudekjoler.
Leveringstid
Rask levering Denne leveringsmetoden er den raskeste. Leveringstiden er mellom 3-5 dager til alle de største destinasjonene. Fraktkostnadene varierer for de forskjellige varene.
Standard levering Standard levering tar litt lenger tid enn rask levering, men koster mindre. Leveringstid er mellom 5-7 dager til alle de største destinasjonene.

Andre Produkter