orskjeller mellom Cocktail kjoler og formelle kjoler

Posted by admin on Wednesday Dec 14, 2016 Under Cocktailkjoler

Når det gjelder et cocktailparty, er den mest populære visjonen ikke annet enn en hot jente i en sexy cocktail kjole med pene ben. Det bergarter, ikke sant? Mens vi snakker om en formell hendelse, er det en annen historie. Invitasjonen forteller “A Black Tie” som betyr at vi må ha formelle kjoler. Hvordan kan vi vite forskjellen mellom cocktail kjoler og formelle kjoler? Hva skal vi betaler oppmerksomhet? Følgende tips kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ha når du inviteres.

Formalitet

En cocktail kjoler betyr vanligvis hva vi slitasje til et cocktailparty. Drinker og forretter serveres vanligvis det. Gjestene har dessuten frihet til å bestemme hvor skjørt siden et cocktailparty er mindre formell enn de fleste hendelser. Formelle kjoler er hva vi slitasje til spesielle anledninger som formelle bryllup, ballene, veldedige formål, etc. Velge hva du skal ha, avhenger av hendelsen formalitet. Hvis du bære en cocktail kjole i formelle hendelse, kan du ikke betraktes som dyrkes kvinne formelle arrangementer krever riktig høytidene.

Skjørt lengde

Lengden på cocktail kjoler kan være varierte fra midten av låret til kneet lengde. Du kan bestemme hvor skjørt i henhold din kroppsfasong. En midten av låret lengde kjole er fantastisk for en kvinne med pene ben, mens en kneet lengde kjolen passer for alle-tall. Lengden på formelle kjoler er imidlertid vanligvis fra kneet lengde til Gulvlengde. Gulvlengde er absolutt den mest populære ett når du deltar på noen formelle arrangementer som et katedralen bryllup. Det er ikke hensiktsmessig å ha en over-knee-lengde kjolen i en formell anledning.

Farge

Cocktail kjoler er tilgjengelige i en rekke farger og mønstre. Fet farger som rosa eller tiger brindles er sikker på omdreining hodene i et cocktailparty. Ikke bry deg om at du kan være mer attraktive enn bruden i et bryllup eller du kanskje ikke ser grasiøs i en lys skinnende farget kjole i en hvit tie anledning. Tvert imot, må du være oppmerksom når velge farge for formelle kjoler. Som vanlig, er monotone eller ukomplisert fargekombinasjoner aktuelle for formelle kjoler. Hold deg unna lyse nyanser som rød eller rosa i begravelsen.

Tilbehør

Uansett hva arrangementet du overværer, aldri glemme å accessorize din kjole med matchende smykker. Det samme oppsettet fungerer for både cocktail kjole og formell kjole. Elegante klør eller designer håndvesker legge en classy kontakt til din kappe. Stilettos fungerer sammen med din cocktail kjole som de forlenge bena. Et par av skinnende høye hæler med krystaller vil aksent din gulvet lengde formell kjole og produsere en røde løperen titt. Husk å sette på din favoritt øredobber og kjede for en komplett ensemble.

Stoff

Som for stoffer er cocktail kjoler og formelle kjoler egentlig det samme. Satin, taffeta og organza går bra med noen kjoler. Bilde av: http://www.sozudo.no/cocktailkjoler-c-17.html

Comments are closed.